Hoe werkt het?

Met Beppie’s Maaltijdservice geniet je iedere dag van een ambachtelijke en gezonde maaltijd. Dagelijks heb je de keuze uit de dagschotel, een typisch Hollands gerecht en een maaltijd met groenten en vlees. Wij zorgen ervoor dat je gezond en gevarieerd eet. Bovendien zijn onze maaltijden vers: zodra ze klaar zijn koelen we ze razendsnel terug. Dat doen we om het voedsel zo vers mogelijk te houden. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de maaltijd warm of koud te laten bezorgen. Onze maaltijden kun je minstens 24 uur bewaren. Langer mag ook (tot 72 uur), maar omdat wij gaan voor vers, houden we één dag versgarantie aan. Zo eet je iedere dag een heerlijke maaltijd. Eigenlijk net zoals je het zelf zou koken, maar dan nóg lekkerder en een stuk makkelijker.

Prijzen

Een verse maaltijd kost €8,95 en kan desgewenst ook warm aangeleverd worden. Ook kunt u onze soep van de dag voor €1,25, appelmoes voor €0,75 of een wisselend dessert voor €0,95 erbij bestellen. De betaling gaat wekelijks per factuur of contant aan onze chauffeurs.

Bij Beppie’s Maaltijdservice ervaar je alle voordelen van zelf koken, zonder dat je in de keuken hoeft te staan. Vers, gezond, lekker en van hoge kwaliteit. Meer weten? Neem dan contact met ons op!