Over ons

Beppie’s Maaltijdservice is een initiatief van Nico en zijn vrouw – en tevens naamgever van het bedrijf – Beppie. Al op zijn 14e stond Nico in de keuken als kok. Via verschillende omzwervingen, onder andere als interim manager voedingsdiensten, wilde Nico weer terug naar waar hij vandaan kwam: de keuken. Niet alleen miste hij het koken zelf, ook het mensen naar de zin maken kon hij niet voldoende doen in zijn managementfuncties. Met Beppie’s Maaltijdservice kan hij juist met dat laatste weer volop aan de slag.

Tijdens zijn omzwervingen door Nederland kwam Nico chefs tegen met dezelfde ideeën over koken. Inmiddels heeft hij zijn compagnon gevonden wat betreft kookstijl. Beiden houden ze ervan om te werken met verse producten van een goede kwaliteit, ingekocht bij de lokale groenteboeren en slagers. Gerechten brengen zij met kruiden goed op smaak, zodat iedere maaltijd heerlijk smaakt zonder toevoeging van veel zout. De kookstijl ligt op huisniveau: Nico en zijn partner koken zoals je dat thuis zou doen, maar dan nét een beetje lekkerder.

Als naamgever van het concept speelt Beppie een speciale rol binnen de maaltijdservice. Ze is een vrouw met servicegerichte en klantvriendelijke instelling en houdt ervan om het iedereen naar de zin te maken. Geheel in die stijl is dan ook Beppie‘s Maaltijdservice opgezet. Waar nodig springt Beppie bij om een handje te helpen. Maar het koken… dat laat ze graag aan de heren over.

Door de enorme toename van het aantal klanten heeft Nico de hulp ingeschakeld van It’s Cooking Totaal Catering. Sinds 2018 bereiden zij de maaltijden. Uiteraard spelen Nico & Beppie nog steeds een grote rol in het hele proces!

Bij Beppie’s Maaltijdservice is veel mogelijk. Geef je wensen aan ons door, en wij houden er rekening mee. Alles wordt waar nodig afgestemd op de persoonlijke situatie: van fijngesneden vlees tot vegetarisch en gepureerd. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.